Zanglessen - ToiToiToi Musicaltheater

Wilkommen! Bienvenue! Welkom!
MENU
MENU
Ga naar de inhoud
Individuele zangles

Bij individuele zangles ligt de aandacht en nadruk volledig op jou! Samen met de docente wordt bepaald wat je wilt. Heb je een doel dat je wilt bereiken? Of zing je graag een bepaalde muziekstijl? Dan kunnen we ons hier volledig op richten. Natuurlijk kunnen we ook onderzoeken wat goed bij jouw stem past. Zing je het liefst allerlei soorten muziek? Dat kan natuurlijk ook!

Maar...niets is belangrijker dan techniek. Het eerste deel van de les houden wij ons daarom bezig met (klassieke) zangoefeningen. Vergeet niet, stembanden zijn een spier en om deze soepel te maken en te trainen, zijn oefeningen nodig. Net als met sport of dans, geldt ook voor zang dat het ene lichaam nu eenmaal beter hierop gebouwd is dan het andere. Sommige mensen beschikken van nature over een (redelijk) goede zangtechniek. En anderen hebben dit helaas niet. Dit zullen wij allemaal mee gaan maken tijdens de individuele lessen. Wanneer je het leuk vindt mag je aan het einde van het lesseizoen een echt optreden geven.


Voor de individuele zangles is geen ervaring vereist. Heb je al (veel) zangles gehad? Ook dan kun je je aanmelden voor de individuele zangles!

De lestijd en frequentie kan met de docente worden afgesproken. Een zangles duurt bij voorkeur 45 minuten of 1 uur (gevorderden). Beginners en kinderen kunnen ook kiezen voor 30 minuten.  

Zie de pagina Tarieven voor meer informatie over de lesprijzen.


Terug naar de inhoud