Workshops Zakelijk - ToiToiToi Musicaltheater

Wilkommen! Bienvenue! Welkom!
MENU
MENU
Ga naar de inhoud
Workshop Musical, Workshop Zang , Workshop Acteren

Zoekt u voor uw bedrijf en/of team een leuk uitje? Of wilt u een aparte teambuildingsactiviteit doen?

Heeft uw team behoefte aan een gezellige oppepper of gewoon omdat het zo leuk is? Kies dan eens voor een workshop bij ToiToiToi Musicaltheater! De workshop Musical is het populairst maar natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor alleen zang of acteren.

Omdat ikzelf zowel een carierre heb gehad in de showbizz als in het bedrijfsleven, weet ik als geen ander een brug te slaan tussen deze twee, compleet verschillende, werelden.

Als teambuilding is theater zeer geschikt omdat er met elkaar drempels worden overwonnen, en dat schept een band! Daarnaast wordt ook de creativiteit gestimuleerd. ToiToiToi weet als geen ander dat men niet ziet te wachten op rollenspellen etc. Nee, we maken het hartstikke leuk en leerzaam!

Wanneer het nodig is, kan er een workshop worden gegeven rondom een bepaald onderwerp of met nadruk op een 'probleem' of 'aandachtspunt' binnen uw team/bedrijf.

Bent u geinteresseerd in een workshop bij ToiToiToi of op een door u aangewezen locatie? Vul dan onderstaand formulier in en er wordt z.s.m. contact met u opgenomen.


Offerteformulier - Teambuilding


Gegevens bedrijf

Specifieke wensen

Bij ToiToiToi in Zoetermeer
Bij u op de bedrijfslocatie (vul hieronder de locatiegegevens in)
Elders (vul hieronder de locatiegegevens in)
 Musical
 Zang
 Acteren


Terug naar de inhoud