Musicallessen - ToiToiToi Musicaltheater

Wilkommen! Bienvenue! Welkom!
MENU
MENU
Ga naar de inhoud
Musical

Hou jij van Musical? Zingen, acteren en dansen? De magie van theater bestaat echt! In de lessen 'Musical' komen alle disciplines aan bod.

Zingen
Je leert verschillende technieken voor hoe je je stem moet gebruiken maar ook hoe je met zijn allen mooie ensemblestukken kunt zingen. In musicals komen allerlei muziekstijlen voorbij dus deze behandelen wij ook in de lessen. Er wordt gewerkt met bekende musicalnummers uit bijvoorbeeld The Lion King, Belle en het beest, Miss Saigon, Evita etc.

Acteren
Je leert hoe je teksten geloofwaardig kunt overbrengen. Hoe je iemand anders kunt 'worden'. Musicaltheater is groot en overdreven maar dit heeft ook een reden. Je leert hoe je je spel kunt doseren. Tot slot is improvisatie ook een belangrijk onderdeel. Hoe kun je inspringen op een veranderde situatie op het toneel.

Dans en beweging
Net als bij zingen geldt ook voor dans dat er binnen musical veel verschillende stijlen gebruikt worden. Deze komen dan ook allemaal aanbod. Behalve dansen wordt er ook met name bewogen. Dus terwijl je zingt en acteert!

En zelfs meer dan dat. Zo wordt er ook aandacht besteed aan musicalrepertoire, tekstinterpretatie, decorbouw, theatertechniek, theater make-up, kleding etc.

Een lesseizoen bestaat uit ca. 49 lessen waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van je (verborgen) talenten. Uiteindelijk zal worden toegewerkt naar een eigen musicalvoorstelling!

Voor deze lessen hoeft geen auditie te worden gedaan.

De leerlingen worden ingedeeld bij leeftijdsgenootjes!

Minimale leeftijd: 6 jaar
Maximale leeftijd: n.v.t.
Lesdagen: woensdag 15.00 en 16.00 uur/ zaterdag 11.00 en 12.00 uur
Lestijd:  Afhankelijk van de leeftijd
Kosten:  tot 21 jaar € 360,00 per jaar (ook mogelijk in 10 termijnen van € 36,00) /
vanaf 21 jaar € 435,00 per jaar
1 x per week, 60 minuten


Terug naar de inhoud