De Docente - ToiToiToi Musicaltheater

Wilkommen! Bienvenue! Welkom!
MENU
MENU
Ga naar de inhoud
De Docente

Alle lessen bij ToiToiToi worden gegeven door dezelfde docente: Eilhlin ten Hoopen

Eilhlin is op de middelbare school begonnen met zingen en kwam via een vriend in aanraking met musical. Na haar eerste schreden in het theater werd ze verliefd. Verliefd op de magie van het theater. Haar nieuwe droom was geboren: ze wilde ooit in een musical van Joop van den Ende spelen! Het liefste in het Cirustheater...
Met haar droom voor ogen besloot zij na de HAVO naar het conservatorium te gaan. Gedurende haar studie zat ze ook bij het Nederlands Musical Ensemble waar ze haar 'droomrol' van Elisabeth in de gelijknamige musical mocht spelen.
Na deze productie werd bekend dat Joop van den Ende deze productie ook in het Circustheater ging brengen. Ze deed auditie (of eigenlijk in totaal 5/6 rondes) en werd uiteindelijk aangenomen!!! Dolgelukkig mocht zij in de eerste instantie deelnemen aan het ensemble van de productie en later heeft zij ook tientallen malen de rol van Sophie (een van de hoofdrollen) mogen vervangen. Naast deze productie heeft Eilhlin ook deelgenomen aan vele kortere producties zoals 'Hoop voor Azie', Musical Awards Gala's etc. Eveneens een mooie ervaring was het miniconcert samen met Linda Wagenmakers op het bevrijdingsfestival te Zoetermeer waar op het hoogtepunt ruim 10.000 toeschouwers aanwezig waren.

Eilhlin heeft samengewerkt met vele bekende artiesten waaronder: Pia Douwes, Stanley Burleson, Danny de Munk, Anthonie Kamerling, Linda Wagenmakers, Chantal Jansen, Liesbeth Liszt, Wilma Driessen, Ramses Shaffy, Simone Kleinsma, Willemijn Verkaik, René van Kooten, Céline Purcell, Cor Bakker, Gaynel Hodge (the Platters), Tony Neef, Henk Poort e.v.a.

Eilhlin heeft zelf les gehad van Jimmy Hutchinson (musicalzang), Eugenie Ditewig (klassiek zang), Mees van den Bosch (acteren), Annetje van der Meer (zang), Sylvia Gentil (Jazz zang en tapdance), Billie Joyce (tapdance), Ricardo Sibelo (Tapdance, klassiek ballet, jazz ballet), Frank Sanders (musical), Jos Brink (musical), Hester Dam (zang), Petronella Palm (zang) e.v.a.

Daarnaast heeft Eilhlin zich ook bezig gehouden met regiseren en heeft zij zowel klassiek- als musicalzangles gegeven aan volwassenen en kinderen.

In 2017 en 2018 heeft Eilhlin als 'first cast' haar 'oude' rol opgepakt in het bijzondere 'Elisabeth in Concert' op Paleis het Loo te Apeldoorn.

Kortom, genoeg kennis en ervaring om te gebruiken in de lessen bij ToiToiToi!
Terug naar de inhoud