Kleutertheater - ToiToiToi Musicaltheater

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Theaterlessen
Kleutertheater

Kleutertheater is specifiek ontwikkeld voor kinderen van 4 en 5 jaar. Kleutertheater is een eerste kennismaking met alle diciplines van musicaltheater: 
zingen, dansen en acteren.
Omdat een heel lesseizoen voor de meeste kleuters wel erg lang is, duurt deze cursus 18 weken. Tijdens de laatste les mogen alle ouders, opa's en oma's etc. komen kijken en houden wij een echte voorstelling. Tijdens de lessen Kleutertheater werken toe naar het optreden dat de laatste les wordt gegeven. Uiteraard worden de lessen ondersteund door oefeningen die de kleuters spelenderwijs zullen uitvoeren. De kleuters worden met name gestimuleerd in het gebruiken van hun fantasie door ook zelf dansjes, toneelstukjes, liedjes en/of musical te maken. Juist op deze leeftijd is het belangrijk dat een kind hierin zijn gang kan gaan en niet teveel geremd wordt. Daarnaast leert uw kind hiermee beter samen te werken en verhoogd dit het zelfvertrouwen. 

De lessen Kleutertheater zijn een goede voorbereiding op de lessen 'Musical' vanaf 6 jaar. Ook peuters kunnen na de cursus Peutertheater prima aansluiten op de lessen van Kleutertheater. 

Kleutertheater wordt in groepsverband gegeven. 

Duur van de cursus: 18 lessen van 45 minuten

Kosten: € 155,00

Of vraag hier een gratis proefles aan!

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu