Huisregels - ToiToiToi Musicaltheater

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Algemene info
Om alles soepel te laten verlopen maar ook om problemen te voorkomen, zijn er enkele huisregels. Het wordt erg gewaardeerd wanneer een ieder zich hieraan houdt.

De lessen
Het is voor iedereen het fijnste als de lessen op tijd kunnen beginnen. De leerlingen dienen tenminste 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn.

Het is niet toegestaan om gedurende de les te blijven kijken. Dit remt namelijk de leerlingen in de oefeningen en daarnaast kan Eilhlin moeilijk het overzicht houden als er in de 'foyer' ook nog van alles gebeurt. Daarnaast is het ook storend wanneer men in de foyer aan het kletsen is terwijl er les word        t gegeven. 

Kleding
Er gelden geen vaste kledingvoorschriften maar het is wel zo comfortabel als er lekker zittende kleding wordt gedragen waarin gemakkelijk kan worden bewogen. 

Om de speciale theatervloer niet te beschadigen, kunnen helaas geen kleding met scherpe steentjes, strass, riempjes, studs e.d. worden  toegestaan tijdens de les. Daarnaast geldt dat de theatervloer niet met schoenen mag worden betreden.Sokjes of balletschoentjes zijn prima! Er is een kleedruimte aanwezig.

Parkeren
U kunt voor het pand parkeren bij het groene hek. Zorg er in ieder geval voor dat de weg niet geblokkeerd wordt. De buren die achter de theaterschool moeten hun huis op een normale wijze met de auto kunnen bereiken. 
Wanneer de parkeerplekken voor het pand bezet zijn, kunt u uw auto neerzetten langs de oprijlaan (Laan van Maat). Zorg ervoor dat u uw auto langs de begroeide zijde zet, dus niet aan de zijde van de paardenweide.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu